Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Βεράντα με Θέα
    Άγιος Ιωάννης Πόρτο Τήνος 84200 Κυκλάδες - Ελλάδα
    Τηλ.: 2283022184 - 2283024229 - 6938842828
    info@verandamethea.gr
    Αρ. ΜΗ.Τ.Ε 1178K91000969601

Παραλίες

Κοντινές παραλίες για απολαύσετε το μπάνιο σας είναι :

Άγιος Ιωάννης Πόρτο

Ο όρμος του Αγίου Ιωάννη Πόρτο, βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ. ανατολικά της πόλης και παλαιότερα υπήρξε και λιμάνι του νησιού. Η παραλία του είναι µια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού στον ομώνυμο οικισμό και ξεχωρίζει για τη φυσική ομορφιά της. Χαρακτηρίζεται από την όμορφη αμμουδιά, τα σκιερά δέντρα αλλά και το γραφικό εκκλησάκι.

Άγιος Σώστης

Βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ. ανατολικά από την πόλη της Τήνου, κατά μήκος της νότιας ακτής του νησιού και η περιοχή πήρε το όνομά της από το εκκλησάκι του Αγίου Σωστή, Αυτή η παραλία είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες και η έκτασης που εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα και φτάνει μέχρι την αρχή της παραλίας του Πόρτο, αν και ενδιάμεσα το όνομα αλλάζει σε Σκιλαντάρι. είναι μια από τις ασφαλέστερες παραλίες γιατί το νερό, εκτός από καθαρό, είναι ρηχό σε μεγάλη έκταση. Έχει αρκετές ταβέρνες για να απολαύσετε το φαγητό σας.

Παχιά Άμμος

Μια από τις καλύτερες παραλίες τις Τήνου απόμερη και ειδυλλιακή βόρεια της παραλίας του Πόρτο με παχιά χρυσή άμμο και γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά. Η παραλία δεν είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο, πρέπει να παρκάρετε και να κάνετε τον υπόλοιπο δρόμο με τα πόδια, για περίπου δέκα λεπτά και φροντίστε να έχετε ομπρέλα γιατί δεν θα βρείτε σκιά. Μην τρομάξετε όσοι επιζητείτε την άνεση και την καλοπέραση από τις περιγραφές για την έλλειψη υποδομών στην παραλία η παχιά άμμος ικανοποιεί όλα τα γούστα.

<